Start to Golf

Winge Golf & Country Club beschikt over unieke troeven om beginners te laten kennis maken met golf : een prachtige 18-holes baan alsook enkele oefenholes, een gemotiveerd Rabbits Team (startersbegeleiding), alsook een Invalid download ID. om je zo snel mogelijk plezier te laten beleven aan deze heerlijke sport. Meer details over dit programma vind je op het Rabbits prikbord in de inkomhal van ons clubhuis.

Voor starters hebben we een zeer aantrekkelijk startpakket, nl. Discover Golf, dat kan vervolledigd worden met het Play Golf pakket.

DISCOVER GOLF: Ontdek de golfsport gedurende 3 maanden
U geniet van een lidmaatschap van 3 maanden, alsook van 6 uur privé les en 2 uur groeptrainingen (optimaal in een periode van 4 weken). Dit intensief programma wordt volledig begeleid door onze Pro. Tijdens deze periode kunt u natuurlijk onbeperkt gebruik maken van onze oefenfaciliteiten. Als beginner heb je eveneens de mogelijkheid om een set clubs te huren.
Folder Discover Golf
Aanvraagformulier

PLAY GOLF: op weg naar je Golfvaardigheidsbewijs (GVB)
Heb je, na de 3 maanden kennismaking, zin om door te gaan en op de baan te spelen, dan kun je je opleiding vervolledigen met het Play Golf pakket: een lidmaatschap en begeleidingsprogramma van 9 maanden. Tijdens deze 9 maanden groei je verder als golfer naar je Golfvaardigheidsbewijs en je eerste handicap.
Folder Play Golf
Aanvraagformulier