Over ons

Winge Golf & Country Club, zoveel méér dan een golfclub

Winge Golf, gelegen in het prachtige heuvelachtige Hageland, is trots op zijn lange geschiedenis. Sinds de oprichting in 1988, is Winge Golf uitgegroeid tot een vaste waarde in Vlaanderen. Sinds 2011 werkt Winge Golf nauw samen met Damme Golf en dit heeft geleid tot tal van nieuwe investeringen, met als paradepaardje het nieuwe clubhuis, ontworpen door het prestigieuze architectenbureau Robbrecht en Daem. Naast dit pareltje van een clubhuis, dat perfect integreert in het bestaande landschap, zal de golfer gebruik kunnen maken van toonaangevende oefenfaciliteiten.

Voor Winge Golf & Country Club breekt er dus een nieuwe fase aan. We willen een echte thuis zijn voor onze bestaande en nieuwe leden, voor de ervaren als de beginnende golfer, voor men als ladies, voor onze bezoekers, voor jong en minder jong,….. Ons dynamische en klantvriendelijke team zal u met veel plezier ontvangen.

Daarnaast bieden de nieuwe faciliteiten alle mogelijkheden om bedrijven te ontvangen en business events te organiseren. Ook onze business club biedt een modern en positief netwerk aan ondernemers en bedrijven, en dit vanuit een gemeenschappelijke passie, nl. het golfspel.

Graag delen wij met jullie de plannen voor de gewenste baanaanpassingen op Winge Golf & Country Club, wij hopen dat deze goedgekeurd zullen worden. Klik op deze link om de plannen te bekijken: Plannen Gewenste Baanaanpassingen WGCC

Historiek

Winge Golf & Country Club is volgens kenners een kwaliteitsbaan.

Deze typische parkbaan werd in 1988 ontworpen door Peter Townsend, de befaamde Britse golfkampioen. Hij tekende een creatief parcours met afwisselend brede en smalle holes, en veel variatie in lengte en moeilijkheid. Bossen, weiden en waterpartijen zorgen voor een rondje golf die de bedrevenheid van elke speler op de proef stelt. Door zijn natuurlijke hindernissen als daar zijn het glooiend terrein, de kronkelende Wingerbeek, de struikpartijen en de eeuwen oude bomen is het parcours een permanente challenge voor golfers van elk niveau. Kortom de perfecte mix van challenge en fun!

Sinds 2 september 2014 hebben we onze intrek genomen in ons nieuw clubhuis. We hopen u zo snel mogelijk in deze nieuwe faciliteiten te mogen ontvangen.

Team
Chris Morton
Chris Morton

Gedelegeerd bestuurder

Caroline Willems
Caroline Willems

Office manager

Chantal Monfrère
Chantal Monfrère

Secretariaat WGCC

Vivienne Timm
Vivienne Timm

Secretariaat WGCC

Kizzy Kiesecoms
Kizzy Kiesecoms

Secretariaat WGCC

Kim Smeulders
Kim Smeulders

Secretariaat WGCC

Georges Oosterlynck
Georges Oosterlynck

Pro ooster@yahoo.es 0494/72.03.61

Ruben Goovaerts
Ruben Goovaerts

Caddymaster

Yves Ooms
Yves Ooms

Caddymaster

Ruben Vanderborght
Ruben Vanderborght

Head Greenkeeper

Roeland Robeet
Roeland Robeet

Greenkeeper

Steffe Sente
Steffe Sente

Greenkeeper

Liliana
Liliana

Poetsploeg Prime Facility