26/05/2023 Young adults for champion

Back

Na het Winge Club kampioenschap konden we bij de Young Adults niet onderdoen en gingen we op vrijdag 26 mei op zoek naar onze eigen YA Champions.

Aan het weer zal het alvast niet gelegen hebben en met een opkomst om ‘u’ tegen te zeggen, begonnen we aan een spannende wedstrijd.

Bij de dames werd het een pittige tweestrijd waarbij Sofie Van De Velde met een prachtscore van 46 slagen ging lopen met de trofee. PROFICIAT!

Bij de heren moest het iets moeizamer verlopen. Na de eerste 9 holes blijven er nog twee heren in de running: Maxim Vandenbergh en Tom Dehouwer met 43 slagen. Zoals het een echt duel toebehoort, verzamelde de heren zich terug op hole 1 voor een play-off. Na 1 hole werd Tom de officiële winnaar! Ook een dikke PROFICIAT!

We hadden we ook nog de andere deelnemers die nog niet mee konden spelen met de BRUT-prijs. Hier ging Simon Liebens aan de haal met de prijs. Een leuke prijs die hij kan gebruiken om zich klaar te stomen om mee te strijden met het clubkampioenschap volgend jaar. Watch out…

Voor zij die helaas niet in de prijzen vielen was er gelukkig genoeg sfeer om de pijn te verlichten!
Het was een geslaagde avond.

Volgende jaar zijn we weer van de partij, en nu weten we wie ‘de champions to beat’ zijn 😉
Hopelijk met een even enthousiaste bende.

Tot de volgende wedstrijd!

 

En als laatste nog een shout-out naar onze jaarsponsor Ruben Dirix van Dicolo aka de bakfietsschilder.
Dankzij hem kunnen we de Young Adults verder uitbreiden met mooie prijzen en leuke activiteiten.
Op zoek naar een schilder/interieurverzorger, kijk gerust eens op zijn website gelinkt aan zijn logo.