11/06/2023 The Good Luck price

Back

In het teken van onze hard studerende studentjes speelden we deze zaterdag een 9-holes wedstrijd in teken van de goeie punten: ‘The Good Luck price’. Good luck hadden we zeker en vast met het weer. Na een brandende dag van 30 graden begon het rond 18u gelukkig toch even af te koelen. Daar hielpen de voorziene ijsjes misschien ook wat bij ๐Ÿ˜‰ Alvorens de zon te trotseren konden we allemaal even afkoelen met een Calippo ijsje.

Terwijl de zon rustig naar andere kant van de wereld vertrok, begonnen wij aan onze 9 holes. Met een fris briesje als ideale verfrissing! Sommige zochten nog wat extra verkoeling in de vijver van hole 1 (of net niet), maar slaagden er dan toch nog in om voor birdie te gaan ๐Ÿ˜‰ Het is duidelijk waar het talent zit!

Over talent gesproken, onze nieuwe aanwinst Simon Liebens, kan weer een paar puntjes van zijn handicap halen met zijn prachtige score van 22 punten! Hiermee kaapte hij de eerste prijs weg als ‘KEREL’ van de wedstrijd! Geniet ervan!

De tweede prijs werd voor Maxim Vandenbergh met een score van 18 punten, hij haalde het op handicap van Florian Desmet met ook 18 punten. Beide een zeer mooie score! PROFICIAT

Na de prijzen genoten we nog van een drankje en verrassende babbels op het terras. Het was weer een gezellige boel!

Zoals elke keer sluit ik af met: hope to see you next time! Vrijdagavond 23/06 voor onze summer price!

EN NOG VEEL SUCCES AAN ONZE STUDENTJES NATUURLIJK!