Zomerstage 2023

De eerste week van de zomervakantie staat voor onze junioren synoniem met de zomerstage. Van de 21 deelnemers waren er dit jaar maar liefst 16 die al op de Championship Course aan de slag gaan. Met iedere dag 9 holes op de planning was het de ideale gelegenheid om aan de handicap te knabbelen en dankzij de tips van Sam en Georges ging het spelniveau in de loop van de week alleen maar in stijgende lijn.

Op maandag zette Pieter al meteen de toon met een schitterende score van 25 op de front 9. De voor sommigen minder gekende back 9 zorgde dinsdag voor iets lagere scores, maar Stijn wist wel een mooie 24 neer te zetten.

Woensdagochtend mochten we voor het eerst het Rode Kruis ontvangen om onze jeugd de basis van EHBO bij te brengen. Na een geslaagde eerstehulpinitiatie waarin noodsituaties werden nagespeeld en verbanden aangelegd, werd iedereen beloond met het Ai Ai Amai-attest.

Op woensdagnamiddag was er vervolgens de Junioren Zomerprijs en de kwalificatie voor de halve finale van de GV Kidstrofee. In de 9 holes-wedstrijd zette Artan met 26 punten zijn allerbeste score van de week neer en ook Sara koos haar moment met 22 punten goed uit. Op de fore course waren het Bernard en Naïa die de beste score wisten neer te zetten. In de halve finale van de GV Kidstrofee zal Winge dan weer vertegenwoordigd worden door Pieter en Mathias en door Alexia en Eliana. Uiteraard werden alle deelnemers beloond met een leuke prijs voor hun inspanningen

Donderdagochtend bleek Basil het beste wakker. Met een schitterende score van 26 zag hij zijn handicap weer wat verder naar 36 evolueren. Op vrijdag lieten Julie en Victoria nog een mooie 24 punten optekenen op de back 9 en na een laatste reeks golftips van onze pro’s, zorgden Sam en Ruben voor een verfrissend spel met waterballonnen om de stage af te sluiten.