Paasstage 2024

Ook dit jaar konden de junioren zich opnieuw uitleven tijdens onze paasstage. Sam en Georges haalden hun beste golftips boven, Hartivert voorzag lekkere lunches en de jeugdcommissie zorgde samen met enkele ouders voor wat extra begeleiding.

Naar goede gewoonte gingen de junioren op dinsdag de strijd aan met de senioren. Dit jaar deden ze dat allemaal in de 9 holes wedstrijd waarbij Millen de hoofdprijs wegkaapte met een schitterende score van 23. Met dank aan Delhaize en Hans Van Brussel ging echter iedereen naar huis met een glimlach en een lekker gevuld paasei!

Op woensdag was het de beurt aan de meisjes om uit te pakken tijdens de Junior Drive In waarbij Milena het haalde voor Sara. Ook op de fore course werd er goed gespeeld met hier Max als winnaar voor de zusjes Manon en Naia. En uiteraard werd ook hier niemand vergeten en werd iedereen beloond met een leuke en lekkere prijs.

Op vrijdag werd nog een laatste keer de baan opgegaan waarbij dit keer de back 9 werden gespeeld. Voor de ene een nieuwe ervaring, voor de andere dan weer de gelegenheid om nog eens een leuke score neer te zetten. Naar goede gewoonte werd de stage opnieuw afgesloten met sport en spel. Meteen het einde van een leuke week met een fijne groep. Het wordt nu al uitkijken naar de zomerstage!