Paasstage 2023

De paasstage ging dit jaar van start onder een stralend lentezonnetje. Sam en Georges deelden ook deze keer weer heel wat golftips met onze enthousiaste jeugd. Tips die meteen in praktijk werden gebracht op dinsdag tijdens de jaarlijkse ontmoeting met de Seniors waarin Pieter de beste score neerzette in Categorie 3.

Op woensdag volgde een herkansing tijdens onze Junior Drive In en deze keer waren het de meisjes die zich lieten opmerken. Victoria won de 9 holes-wedstrijd en Alexia toonde zich de beste op de Fore Course. Zij werden zo de eigenaar van een leuke headcover, maar ook onze andere deelnemers werden getrakteerd op een zakje paaseitjes en een doosje golfballen.

Op donderdag vertegenwoordigden Laura en Victoria Winge Golf in de Golf Vlaanderen U12-U14 wedstrijd en ook dit ging niet onopgemerkt voorbij met winst voor Victoria in categorie 2 bij de meisjes U12 in moeilijke, natte omstandigheden.

Op vrijdag bleef het gelukkig opnieuw grotendeels droog. De ideale omstandigheden voor Artan om ’s ochtends de beste score te laten optekenen op de back 9. Na nog een laatste training en een potje baseball met Sam werd de stage tenslotte afgesloten met een puttingwedstrijdje om zo de laatste paaseitjes te verdelen.