Mithra Ladies Open Winter Challenge 2023

Regels

De Mithra Ladies Open Winter Challenge kan gespeeld worden tijdens de wintercompetitie, elke donderdag tussen 23 februari en 16 maart en ook nog op donderdag 30 maart en 15 april 2023.

De Challenge bestaat uit 3 categorieën :

  • Categorie 1: 0 -> 16
  • Categorie 2: 1 -> 26
  • Categorie 3: 1 -> 36

De spelformule is single stableford (100%)

Het eindklassement is de som van de 4 beste scores.

De winnaar van elke categorie krijgt een plaats aangeboden in de nationale finale die op vrijdag 5 mei 2023 in Naxhelet zal plaatsvinden.

Toelichting

In het kader van de organisatie van het Mithra Ladies Open, het toernooi van de Ladies European Tour dat zal plaatsvinden van 26 tot 28 mei 2023 op de Golf van Naxhelet, hebben de firma Mithra en haar partners het genoegen u de creatie van de Mithra Ladies Open Winter Challenge aan te kondigen. Deze competitie wordt aan alle Belgische clubs voorgesteld. De wens van Mithra is om de organisatie van de Ladies Days in de clubs tijdens de winter te ondersteunen en een groot aantal prijzen en uitnodigingen voor zijn deelnemers aan te bieden. De uiteindelijke winnaars zullen onder meer worden uitgenodigd om deel te nemen aan de pro-am van het Mithra Ladies Open in gezelschap van een bekende professionele speelster.