Een KNALLENDE start op 25 maart 2023

Beste Young Adults, 

Volgende week is het zover, de officiële start van ons golfseizoen. Voor mij ook een speciale dag, mijn eerste wedstrijd als nieuwe captain. Mijn doel dit jaar is om de Young Adults weer een bruisende, sociale groep te maken.
Met de Drive-In doe ik een eerste poging: we sluiten de dag af met een liedje en een dansje op onze karaoke-avond. Onder het motte: ‘doe nekeer zot’, kunnen oude en nieuwe gezichten elkaar beter leren kennen. Ik hoop dat het een eerste stap kan zijn naar een heel actieve Young Adults groep, die zowel tijdens als na de wedstrijden niet meer weg te slaan zijn van de golfbaan.

Laten we er samen een fantastisch jaar van maken, en dan zullen de schitterende golfresultaten van zelf wel volgen! See you on the golfcourse (or at the bar 🙃).

Sportieve groetjes,
Tosca, Maxim, Yannick & Thomas

________________

Young Adults drive-in + afterparty – 25 maart 2023:  

Buiten de 18 holes wedstrijd bieden we de mogelijkheid om 9 holes te spelen voor de 45+ handicapers. Jullie mogen jullie gewoon inschrijven op de lijst en het secretariaat doet de rest.

Na de prijsuitreiking zetten we festiviteiten in met een klein ontmoetingsmomentje.
Hierna schuiven we aan tafel om een ‘fondke’ te leggen. (Vergeet je zeker niet apart in te schrijven voor het eten!) Rond 21u30 zullen de eerste noten van de muziek weerklinken en is het tijd om de beentjes los te schudden. Laten we er een spetterend feestje van maken onder leiding van MUSIC SOLUTIONS. Via de sportcommissie krijgt iedereen 3 drankbonnetjes aangeboden om de avond goed in te zetten. Voor de deelnemers van de Drive-In wedstrijd doen we er met de YA kas nog eens 3 bovenop. Meespelen is dus zeker de boodschap 🤘 -1 bonnetje voor softdrink/pils, 2 bonnetjes wijn/sterke bieren-

Voor deze activiteit vragen we een bijdrage van €20 per lid.
Het leek ons ook een leuk idee om de non-golfing partners bij deze activiteit te betrekken. Zo kunnen zij  eens kennismaken met de mensen waarmee hun partner dit seizoen zoveel tijd zal doorbrengen 😉
Voor hun deelname vragen we €31 (aperitief + diner) of €23 (diner). Inschrijving ook op de BEgolf.

Ten voordele van onze clubkas zouden we de karaoke-avond willen opstellen voor alle leden van de club. Vele niet Young Adults waren al teleurgesteld dat ze niet mochten komen. Mocht je niet Young-Adults kennen die graag een liedje willen zingen, of een dansje willen placeren mag je zeker reclame maken. We vragen een kleine bijdrage van €5 ten voordele van de YA kas. Zo kunnen wij in de toekomst nog leuke activiteiten organiseren.