Back-to-schoolstage 2023

Om de zomervakantie af te sluiten, organiseerden we ook dit jaar een Back-to-schoolstage. Op maandagnamiddag werden we warm ontvangen in Lummen om daar de 9-holes baan te trotseren samen met enkele Lummense junioren. Na een flinke regenbui in de ochtend bleef het gelukkig droog, maar de smalle fairways speelden de bezoekers duidelijk parten. De overwinning ging dan ook welverdiend naar een van de thuisspelers.

De volgende dag waren er echter geen excuses. Onze eigen baan lag er in een stralend zonnetje perfect bij. De ideale omstandigheden voor Artan om een prachtscore van 23 punten neer te zetten op de eerste 9 holes. Ook op de fore course werden er overigens mooie resultaten neergezet en kaarten behaald. Hier haalde Millen het met 26 punten.

Als afsluiter trokken we op woensdag naar de Brabantse. De weergoden hadden aanvankelijk nog wat last van een ochtendhumeur, maar na enkele holes hielden we het gelukkig droog. Net als in Lummen bleek het thuisvoordeel moeilijk weg te cijferen, maar Julie wist toch een mooie tweede plaats weg te kapen.