Winge Junior Flash Zomerspecial

Beste junioren en ouders,

We willen jullie graag informeren over de geplande activiteiten aan de start van de zomer.

De zomerstage gaat door van 1 tot 4 juli. Jullie zijn al talrijk ingeschreven. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Als jullie nog wensen in te schrijven vragen we om dit te doen ten laatste aanstaande zaterdag 27 juni.

Het  inschrijvingsgeld (€145) dient tegen zaterdag betaald te worden. Dit kan gestort worden op het rekeningnummer van de jeugdcommissie: BE57 3630 6098 3435.

Specifieke informatie omtrent de stage kan je terugvinden in bijlage alsook op de website van Winge Golf https://wingegolf.be/members/juniors/

Met de huidige maatregelen kunnen we ook de jeugdwedstrijd laten doorgaan op zaterdag 27 juni. Inschrijven via IGolf kan vanaf 20 juni.

Hulp van ouders is gevraagd voor kinderen tot en met 10 jaar (uitzondering hcp <36) en kinderen met hcp ≥46. Op die manier is er voldoende begeleiding om de jeugd op een veilige en leerrijke manier een wedstrijd te laten spelen.

 

De trainingen voor schooljaar 2020-2021 zullen doorgaan van september tot eind mei (december geen trainingen). Zoals we gepland hadden voor het najaar, maar jammer genoeg niet is kunnen doorgaan, heb je de keuze voor zaterdag of zondag, telkens van 14u tot 15u30. We splitsen de groep op volgens leeftijd. Inschrijvingen hiervoor op IGolf zullen openen vanaf maandag 29 juni.

 

We hopen dat jullie een fijne zomer tegemoet gaan en hopen jullie vaak op de golfbaan te zien.

Sportieve groeten,

De jeugdcommissie