Sneeuwkristallen en IJsberen 28 januari

Dinsdag 28 februari  –  Dag 4

De stortregens die in de nacht van maandag op dinsdag de regio teisterden, hadden hun effect op het golfterrein niet gemist : alles stond zowat onder water.  Dus geen trolleys op het veld.  Dat verklaart waarom er van de 35 reserveerde startplaatsen er slechts 15 gebruikt werden.  Die 15 moedigen trokken met draagtas en onder dreigende hemel op stap voor 18 holes.  Gelukkig bleef het bij dreigen en hielden we het droog, op enkele spatjes hagel na.

Even van de gelegenheid gebruikmaken om te herinneren aan deze afspraken :

  • in de winter is er geen keuze van afslag Tee : er zijn ook maar twee boxen.  Alle heren slaan van GEEL, alle dames van ROOD
  • op wintergreens geldt de regel dat wanneer de bal binnen 1 PUTTER-lengte van de hole is geraakt, wij die bal opnemen en 1 slag bijtellen.
  • op de zomergreens mogen we – ook in de winter – de pitch marks repareren
  • we rijden met de trolleys niet over de wintergreens, ook wanneer ze niet in het spel zijn : blijf dan minstens 3 meter uit de buurt van het blauwe stokje.  Wintergreen is dan tijdelijke GUR : ontwijken mag zonder strafslag!

 

En de uitslagen ?  Topper van de dag was, bij de dames Myrjam Mols (38) en bij de heren sloeg Philippe Moerman 35 punten bij elkaar.

 

De volledige resultaten vind je hier : Resultaten Dag 3

De stand na 3 speeldagen ziet er zo uit : Tussenstand na dag 3

 

Voor komende dinsdag geven de weergoden een cijfer 5 : bewolkt met nu en dan een opklaring, wind uit het zuid-westen bij 11 graden.  Vermits het de dagen voordien weer stevig kan regenen is het wijs dinsdagmorgen om 09.10 h op de website na te kijken of je weer met draagzak op stap moet…

 

Reservatie voor dag 4 op I-Golf  (met de nieuwe App!)