Sneeuwkristallen en IJsberen 25 februari

Dinsdag 25 februari – Dag 7

 

Velen hielden hun hart vast bij het bekijken van de weerberichten voor de week : storm nummer 3, regen en voor wie wil ook een onweertje… Het zag er echt niet fraai uit.

En dan komt de dinsdag en valt het weer al bij al nog mee.  Zeker voor de vroege starters die vergast werden op een bleke, maar weldoende zon en matige wind.  Zoals gewoonlijk duren mooie liedjes niet lang : de laatste flight werd op hole 13 (!) naar huis gebliksemd.   Gelukkig zonder erg, de begeleidende douche maakte vooral de kaarten nat…

Van de 49 reservaties kregen we 36 deelnemerskaarten binnen.  De verwerking liet wat op zich wachten want uw verslaggever zat in het zonnige Bretagne.

Twee senioren brachten 36 punten naar de meet : Annick Buekers en Cydi Roten, wie anders?  Birdies vielen op hole 3 Wim Fierens, op hole 15 Paul Allegaert en Herman Mols speelde er zelfs twee : op holes 12 en 17.  Knap gedaan!

De voorlopige totaalscores geven bij de dames Leen Seys en Myrjam Mols gewonnen, en bij de heren trekken Cydi Roten en Herwig Lemmens het peleton.

 

Sores van de dag zitten hier : Resultaten 25 februari

Tussenstand na dag 7 vind je hier : Tussenstand na dag 7

 

Nog drie speeldagen te gaan, dus nog veel verrassingen mogelijk.  Misschien morgen al.

Zegt het KMI : Dinsdag 3 maart beginnen we de dag met brede opklaringen in Laag- en Midden-België.  In de loop van de dag wisselen opklaringen af met bewolkte perioden. Vooral in de namiddag kunnen er enkele buien tot ontwikkeling komen, mogelijk vergezeld van enkele donderslagen en korrelhagel.  U bent verwittigd.

Tot morgen.