Sneeuwkristallen en IJsberen 18 februari

Dinsdag 18 februari – Dag 6

 

En Dag 5 dan ?  Daar kunnen we kort over berichten : afgelast wegens stormweer.

De baan in Winge bleef de hele dag gesloten.

 

Gelukkig ging de wind wat luwen en werd het ook ietsjes droger zodat we deze dinsdag terug het veld in mochten.  Zelfs met trolleys.  Het werd zonnig en eigenlijk prima golfweer.

Dat bleek ook uit de massale toeloop : bijna vijftig reservaties en 40 binnengebrachte kaarten.  Familie Nijlgans, hier op hole 1, zag het helemaal zitten…enkel nog wat koudwatervrees.

Ook de resultaten mochten er zijn :  met 37 punten staken Cydi Roten en Roger ver Elst nog net uit boven een algemeen hoog scoregemiddelde.  Opmerkelijk ook het aantal gescoorde birdies, wellicht dankzij het vele oefenen van precisieslagen op de mat :

Leen Seys, Marleen Renier, Herman Schepers en Piet Vanbergen lieten op hole 17 een 2 noteren voor deze winter par 3, en Hugo Haelterman bestond het van hole 5 (par 4) af te werken in 3 slagen.  Weliswaar van de oranje tees, maar niettemin een voorbeeld van afgemeten speltechniek.

 

De resultaten, met de namen van de markers – let op de namen in het rood! – vind je hier :

SNEEUWKRISTALLEN - IJSBEREN Resultaten Dag 6

 

De tussenstand na Dag 6 zit hier : SNEEUWKRISTALLEN - IJSBEREN Tussenstand na Dag 6

 

Volgende week zien de weergoden er goed geluimd uit :  bewolkt met brede opklaringen, lichte bries uit het westen, bij 9° ,  met mogelijk wat lichte regen rond de 13.00 h.

Maak tijdig uw reservatie en kies zorgvuldig uw marker (2 x dezelfde is hier max).

 

Tot dinsdag !