Sneeuwkristallen en IJsberen 14 januari

WINTERWEDSTRIJD – Sneeuwkristallen & IJsberen

Dag 1 – 14 januari 2020

 

Ondanks de voorspelde regen, kende de eerste wedstrijd voor Senioren van het nieuwe jaar een echt succes : meer dan 45 reservaties en 33 ingeleverde kaarten!  Elf dames en tweeëntwintig heren gingen onder dreigende lucht en behoorlijk veel wind de baan op.  Gelukkig kwamen de donkere voorspellingen niet uit en bleef het droog tot iedereen binnen was.

Net zoals in de afgelopen Herfstcompetitie, bleven de greens op 3 en 15 gesloten en speelden we op ingekorte holes en wintergreens.  Ook holes 10 en 17 bleven ingekort op par 3 afstand en moesten het doen met winter-Tees.  De Winterkaart ziet er dan ook wat vertekend uit.

Mede dankzij de onlangs doorgevoerde jaarlijkse aanpassing van de HCP, werden er mooie resultaten neergezet.  Veel spelers gingen bovendien ook nog in “Eclectic”-mode en namen bij elke slag alle risico’s.

De hoofdvogel ging bij de heren naar Herwig Lemmens met 41 punten waarvan 6 punten op hole 3!  Bij de dames sloeg Myrjam Mols, drijvend op een bloedvorm, met een kaart van 40 onmiddellijk een kloof met de andere sneeuwkristallen.  Proficiat allebei.

 

De volledige uitslag vind je hier : Sneeuwkristallen en IJsberen Resultaten 14 januari

Herinneren we nog even aan de Winterwedstrijd van de club.  Spelers die daaraan verder wensen deel te nemen moeten dat bij de dinsdagwedstrijd van de Senioren uitdrukkelijk melden aan het secretariaat.  Dat betekent dat ze daarbij ook de wedstrijdfee van 5 EUR moeten betalen.  Hun scores tellen dan zowel voor de Winterwedstrijd van de club, als voor die van de Sneeuwkristallen en IJsberentrofee!

 

Voor dinsdag 21 voorspellen alle zenders droog en zonnig weer, maar met kans op nachtvorst.  Best om 09.00 h even kijken op de website hoe het zit met de baan.

 

We zien elkaar volgende dinsdag : reserveren via I-Golf.  Niet meer dan 3 spelers per flight!