Senioren Herfstcompetitie Dag 8 – Verslag en stand – 04 – 12- 2018 · 05-12-2018

Dag 8 van onze herfstcompetitie begon onder een zo goed als wolkenloze hemel. De zon gaf al gauw voldoende warmte om een extra pull of vestje uit te trekken. Heerlijk golfweer en zo’n 40 senioren op de baan.

De baan lag goed nat en soms glibberig van de vele regen de voorgaande dagen. Geen simpele opgave om hier dikke punten te scoren. Al zeker niet voor de dames die alle recht hadden om te klagen. Zij moesten van de rode tees afslaan terwijl de heren hun gele potten terugvonden op de plek waar anders de blauwe staan. En op een van de holes, de anders zo verraderlijke 10, mochten de heren zelfs van rood! Groot respect voor Yolande Morren die met 32 punten slechts de drie Hermannen moest laten voorgaan. Koploper deze keer Herman Vermeulen met 38 !

Zelf mocht ik met Ludo Verbelen en Herman Mols de baan op. Herman speelde birdy op hole 1 en vermits hij niet mocht achterblijven, deed Ludo het dan maar meteen ook op hole 2. En toen moesten er voor mij nog 16 pijnlijke, maar leerrijke holes volgen…

Volgende dinsdag ben ik er weer. Jullie ook ?

Tee-time reserveren op I-Golf.

Let daarbij op de stand en de markers : klik hier.

Jan Claessens