Saldo Driedaagse / Rainbow Cup

Dear Ladies,


Onze “Happy Day” was zonovergoten en kleurrijk met leuke windmolentjes die vrolijk draaiden in de wind. 


Dank je wel Ann en Annemie

 

Nu kijken we al uit naar de “Rainbow Cup” aangeboden door Diane Tack en Karin Weckx,

een 4BBB met een kleurtje :


Spelformule : 4 BBB ( per 2 inschrijven )
Elk team bestaat uit 2 speelsters en elk team krijgt een gekleurde bal. Met deze bal wordt afwisselend gespeeld per hole bv. speler 1 speelt ermee op de onpare holes en speler 2 op de pare holes. Deze volgorde moet dezelfde blijven EN met de bal moet gespeeld worden ( dus geen holes overslaan ).
De score van de gekleurde bal telt dubbel . Indien het gekleurde balletje kwijt is = geen dubbele score meer mogelijk en men speelt gewoon verder met een witte bal. De beste score van het team wordt genoteerd zoals bij een gewone 4 BBB. 

  • Beste dames, zoals jullie weten spelen we vanaf begin dit jaar “ready golf”.  Hiervoor zijn de nieuwe golfregels in voege gebracht.  Wie klaar is om op een veilige manier te spelen moet dat ook doen.  Dit is vooral om een vlot spel te bevorderen.  Op de baan kijken we steeds vooruit, dit wil zeggen : we volgen de flight voor ons.  Laten we er allemaal voor zorgen dat iedereen zo snel mogelijk van hole 19 kan genieten.


Nog maar vijf weken tot onze driedaagse reis naar St Omer. 


Mag ik jullie dan ook vragen om het saldo voor de reis over te maken aan de ladies kas aub.
rekeningnr. BE76 3630 6098 9495


met vermelding van : je golfnaam en saldo ladies golftrip 2019


– Dames die een double room hebben : € 220
– Dames die een single room hebben : € 300

 

  • Dames die lid wensen te worden van de Winge Ladies kunnen dit door € 25 lidgeld te betalen per overschrijving aub met vermelding van je “golfnaam” en “lidgeld 2019” op BE76 3630 6098 9495 

 

Met sportieve groeten,

Monique en het ladiesteam