S20190226  WINTERCOMPETITIE SNEEUWKRISTALLEN EN IJSBEREN

Wie dinsdag 26 februari dacht, op Winge Golf, sneeuwkristallen en ijsberen te vinden, kon zijn ogen niet geloven.  Dames in lichte sportkledij, heren in zomers tenue, ja zelfs een vermetele bermuda kleurden deze heerlijk vroege lentedag.

 

De sfeer was dan ook uitgelaten; van bij de start tot lang na binnenkomen van de laatste flight gonsde het op het terras als in volle seizoen.

Opnieuw meer dan 50 senioren op het  terrein!  En weer precies 28 daarvan brachten hun kaart binnen.

 

Sneeuwkristal Yolande Morren liep een mooie ronde van 34 en neemt resoluut de kop met 51 punten.  Toch blijft verbeteren mogelijk, niet toevallig op hole 6 of hole 13.  Dat zijn voor de senioren, zeker in wintertijd, de moeilijkste opdrachten, maar nu er stilaan wat meer “rol” komt, is er hoop!

 

Bij de IJsberen geen opmerkelijke uitslagen, maar wel een “par” op hole 17 die Hugo Haelterman 5 punten oplevert, en meteen ook de leiding in de koers naar de trofee. Bij afwezigheid van Cydi Roten, slopen enkele beren wat dichterbij in de tussenstand.  Ze zijn nu met 12 die meer dan 50 punten verzameld hebben. En dat met nog 3 speeldagen te gaan.

 

Voor de cijfers klik en kijk op :

S20190226Wintercompetitie Resultaten 26.02.2019

 

S20190226Wintercompetitie Tussenstand 26.02.2019

 

Volgende dinsdag zitten we in maart en wat frisser en vochtiger weer.  Het KMI voorziet 9 à 10 graden, bij wat bewolking maar met opklaringen 😊😊😊.

 

Boek uw T-time op I-Golf en kies uw marker, liefst geen die in het rood achter uw naam staat…..

Tot dinsdag.

 

Jan