S20190212 WINTERCOMPETITIE SNEEUWKRISTALLEN EN IJSBEREN

Beste Senioren!

Dag 5 van de wintercompetitie en zie : de lente klopte aan de deur!  De ochtend was nog iets te fris om de zomergreens open te stellen, maar na de middag kwam er een lekkere lentezon de harten verwarmen.

Op hole 1 werden we vergast op een stereoconcert verzorgd door breek- en hakselmachines : de ene op het terrein rechts van de vijver, de andere massief en brullend aan de overzijde van de steenweg.  Kortom, een daverende start.

Onze wedstrijd werd verder niet verstoord en het terrein liet zich goed bespelen. Met 36 ingeschreven spelers leverden er 31 hun kaart binnen.

Halfweg de competitie lijken de totaalscores te stabiliseren.  Het wordt ook telkens moeilijker een goeie score op een hole nog te verbeteren.  Toch toont de tussenstand dat er nog evolutie en verrassingen mogelijk zijn. In de komende weken gaat het er dus om pars en birdies aan elkaar te rijgen.  Welke holes daartoe voor u in aanmerking komen vind je terug in de tussenstand!

 

Voor de cijfers klik en kijk op :

WINTERCOMPETITIE RESULTATEN 12.02.2019

 

WINTERCOMPETITIE TUSSENSTAND 12.02.2019

We kijken uit naar een droge periode met veel zon en de hoop op zomergreens leeft sterk.  Volgende dinsdag super golfweer.

Neem uw reservatie op I-Golf als dat al niet is gebeurd…

 

Tot dinsdag.

Jan