S20190205 WINTERCOMPETITIE SNEEUWKRISTALLEN EN IJSBEREN

S201900205 WINTERCOMPETITIE SNEEUWKRISTALLEN EN IJSBEREN

Dinsdag 5 februari.

De vierde dag van deze competitie verliep droog, met uitzondering van enkele drassige passages op en naast de fairways.  We mochten terug met de karren het veld op.  Iedereen kon dus alle nodige clubs meenemen. Dat was dan ook duidelijk te zien aan de onwaarschijnlijke – maar gecontroleerde – scores.  Dat ook de holes 13 en 14 terug open waren, hielp ook bij de puntentelling.

Het gemiddelde van de 25 binnengebrachte kaarten bedroeg 34 stableford punten!  En dat op hobbelende wintergreens : nog eens het bewijs dat onze senioren technisch zeer goed uit de voeten kunnen.

De grootste bijdrage aan dit succes kwam van Antoine Antheunis 43, Cydi Roten 41, Herman Vermeulen en Roger Ver Elst met 38 en Jef Dauw en Marc Morren elk met 37 punten.  Bij de Sneeuwkristallen speelden alle dames 30 of meer punten bijeen.  Bravissimo.

Volgende week zijn we halfweg en wordt het zaak de inspanningen over de juiste holes te verdelen : kijk in het overzicht van de tussenstand op welke hole je de score nog moet verbeteren.

Klik voor uitslag en stand hier :

Wintercompetitie Resultaten 05.02.2019 Wintercompetitie Tussenstand 05.02.2019

Vele Senioren hebben voor volgend week al een Tee-reservatie gemaakt.

Er is nog plaats!

Tot dinsdag.

Jan