NIEUWJAARSDINER 2022

VOOR DE NIEUWJAARSPRESENTATIE - KLIK HIER !!!!

 

Op dinsdag 11 januari 2022 bliezen 66 senioren verzamelen in hun uitvalsbasis hole 19 om de klassieke nieuwjaarswensen aan mekaar over te maken.
Na het wegvallen van dit traditionele evenement in 2021 was het een verademing om dit weer te kunnen laten doorgaan. Dat corona nog niet verdwenen is, weet iedereen; dit betekende dan ook aangepaste vormgeving : mondmasker op van het moment dat iemand van zijn stoel kwam, screening van Covid Safe Ticket bij binnenkomst, vaste tafelschikking van 6, begeleid aanschuiven aan het buffet… Maar : we hadden nog eens de ervaring van hoe aangenaam het kan zijn om met iemand te praten aan tafel.

Traditioneel was er een presentatie (dit keer in ‘old school’ stijl met afgedrukte pagina’s, zonder beamer en powerpoint presentatie – het overlegcomité kon hier iets van leren).  De aangesneden items waren :
– Hoe is 2021 geweest voor de senioren op vlak van wedstrijden en nieuwigheden?
– Wat zijn de vooruitzichten voor 2022?
– Wat zijn de geplande veranderingen
– Wat zijn de veranderingen in het seniorencomité?
– Naar waar gaan we op reis?

De volledige presentatie van de uiteenzetting vind je hier !

Na deze stand van zaken, schoven de senioren, geduldig en gedisciplineerd aan voor een buffet van wilde eend, kalfslende en tongrolletjes à volonté. En of het gesmaakt heeft !

Foto’s van dit evenement vind je op de seniorenwebsite onder ‘photos’ .

Graag wenst het seniorencomité ook langs deze weg nog iedereen een gezond en voorspoedig nieuw jaar.

Deze partners helpen jullie alvast naast de course: