Ladies Info

Dear Ladies,
Nu begint het nieuwe golfseizoen.
Marga gaat met verdiend pensioen.
Vanaf nu kunnen jullie alles (ivm golf) met mij doen.

Ik ben bereikbaar op ladies@wingegolf.be

  • Nog snel een oproep voor een paar dames om mee te spelen met de Drive In.  We hebben één dame die alleen ingeschreven is en hebben nog drie dames nodig om met haar een flight te vormen.  De formule is Texas Scramble met 2 en The Godchildren gaan ons verwennen.

 

  • Onze Bizzy Bees starten op 11 april wanneer we de “Happy Day” spelen.  Een geschikte naam voor een fijne ladies golf dag.

 

  • Beste dames, kijk ook regelmatig eens op onze nieuwe website. Daar vind je deze en andere informatie terug onder : Members, Ladies, News en ook de foto’s van onze wedstrijden.

 

  • Vergeet niet jullie lidgeld te betalen per overschrijving aub met vermelding van je “golfnaam” en “lidgeld 2019” op BE76 3630 6098 9495

 

 

  • Een van de redenen voor de nieuwe golfregels is het speltempo.  Hier gaan we samen aan werken dit jaar.  In elke flight zal de golfster met de laagste handicap de flight captain zijn. Zij zal verantwoordelijk zijn voor het speltempo van de flight en we willen iedereen vragen om haar steentje bij te dragen.

LET’S MAKE IT A GREAT GOLF YEAR!
Monique, Ladiescaptain