Laatste info zomerstage 2019

Beste junioren en ouders,

De zomerstagekomt dichterbij. Via deze weg brengen we jullie op de hoogte van enkele praktische zaken:

  • Dinsdag en donderdag eten de kinderen een warme maaltijd in Taste 19. Maandag (sluitingsdag Taste 19) voorzien we een belegd broodje (keuze wordt maandag ochtend gevraagd).
  • Woensdag gaan de kinderen tot hcp 45 op de baan. Die dag voorziet iedereen een lunchpakket. Ook aan de kinderen met hogere hcp wordt gevraagd een lunchpakket te voorzien.
  • Dinsdag ochtend vragen we dat iedereen in clubkledij komt. Er is maandag om 17u, aansluitend aan de stage, de mogelijkheid om de clubpolo en pull aan te kopen indien je dit nog niet hebt. Zo kunnen we dinsdag ochtend een foto nemen met de hele bende.
  • Algemene regels gelden uiteraard altijd, zoals tijdig aankomen, respect voor de pro’s en de baan… Zoals steeds worden de GSM’s in de ochtend door de pro’s opgehaald en op het einde van de dag terug gegeven. Je kan je kind altijd bereiken via het secretariaat.
  • Denk aan aangepast kledij (regenjas, zonnecrème…), afhankelijk van de weersomstandigheden.
  • We vragen dat de kinderen een drinkbus meenemen. Deze wordt bijgevuld indien nodig. In de namiddag voorzien we een gezond vieruurtje.
  • Junioren die hun regelexamen wensen te doen kunnen contact opnemen met Jan via Juniors@wingegolf.be. Op woensdag ochtend voorzien we een theorie sessie. Dit is bedoeld als opfrissing van de nieuwe regels en de etiquette voor iedereen, aangepast aan leeftijd en spelniveau. Als jullie kind ook het regelexamen zou afleggen die dag, is het wel noodzakelijk dat hiervoor thuis al geoefend wordt.

Verder willen we jullie nog herinneren aan de jeugdwedstrijdop vrijdag 5 juli. Inschrijven hiervoor kan via I-Golf. Voor kinderen met een handicap 46 of hoger, vragen we begeleiding van een ouder of grootouder voor de 9 holes wedstrijd of de forecourse wedstrijd. Zo wordt het voor elke junior een fijne wedstrijd ervaring.

 

We kijken alvast uit naar een fijne zomerstage!

De jeugdcommissie