SENIORS: Herfstcompetitie 2021

STAND NA 4 WEDSTRIJDEN

STAND NA 5 WEDSTRIJDEN
Strafste resultaten op dag 5 : Jim Hanna 47 (hij had maar 1 ronde gespeeld beweerde hij…) en Johan Lefevre 43

STAND NA 6 WEDSTRIJDEN
Op deze (metereologisch) verschrikkelijke dag hebben we toch mooie uitslagen mogen noteren (Joos Troukens 42, Patrick Celis 41 en Suzanne Peeters 40). In de voorlopige rangschikking leidt Jim bij de mannen en Myrjam bij de vrouwen.

STAND NA 7 WEDSTRIJDEN
Veel water, dus draagzakkentijd. Toch nog altijd 33 senioren op de afspraak om een ronde in zeer aangename klimatologische omstandigheden het beste van zichzelf te geven.
Bij de heren rukt Patrick Celis (weer 42) zich duidelijk los. Bij de dames zetten de Yolandes de achtervolging in op Myrjam.

STAND NA 8 WEDSTRIJDEN
Draagzakken, draagzakken…de toekomst aan de draagzakken. En toch 4 veertigers, en niet de minsten: Jim Hanna en Mart Buekers, die Patrick Celis opjagen voor plek 1 bij de mannen; Yolande Lefevre die zo op 2 eenheden van Myrjam Mols komt en William Verhaegen die los uit de pols een rondje van 41 liep. Het is lang geleden dat we, hopelijk zonder spelbreker wintergreens, zo’n spannende ontknoping hebben gekend in de herfstcompetitie!

STAND NA 9 WEDSTRIJDEN
Niet alleen draagzakken maar ook nog, voor de eerste keer deze competitie en een beetje onverwacht, wintergreens. De kaarten waren al afgedrukt in ‘zomergreenmodus’ dus moest er hier en daar manueel ‘verwinterd’ worden aan de playing handicap. Toch nog mooie scores met deze ongewone afstanden en plaatsen, om nog maar te zwijgen van de onvoorspelbaarheid van de bal in zijn laatste trajecten naar de hole. William herhaalde zijn huzarenstuk van vorige week en speelde 41; Johan Lefevre en Herman Mols eindigden met 40 STB. Volgende week afsluiter van deze wedstrijd met een ZEER spannende strijd, zowel bij de dames als bij de heren!
37 senioren hebben een kaart ingeleverd op deze barre, maar zeer zonnige dag. Proficiat aan deze sportievelingen (zoals elke week trouwens)

EINDSTAND HERFSTCOMPETITIE
De tiende wedstrijd werd een gevecht met de natuurelementen. We zijn nog droog begonnen, we kregen zelfs een streepje zon, maar dan gingen de hemelsluizen open, gecombineerd met een vleugje wind zoals alleen de wind in Winge verkeerd kan staan… Niet te verwonderen dat van de 40 starters er enkelen vroegtijdig drogere oorden opzochten. De omstandigheden deden geen deugd aan de scores, hoewel zomergreens in het spel.

EINDSTANDEN

HEREN :
– categorie 1 (tot 26.4)
1. Patrick Celis
2. Jim Hanna
– categorie 2 (vanaf 26.4)
1. Johan Lefevre
2. Bert Van Nuffel

DAMES:
– categorie 1 (tot 26.4)
1. Myrjam Mols
2. Yolande Lefevre
– categorie 2 (vanaf 26.4)
1. Yolande Morren
2. Chris Impanis

Samenvattend kunnen we al wel meegeven dat 76 senioren minstens 1 score van 20 of meer speelden. 8 senioren (6 heren en 2 dames) speelden alle 10 de wedstrijden en en 54 senioren speelden 3 of meer rondjes.
Proficiat voor de organisatie, maar meer nog : proficiat voor de senioren! Door jullie massale deelnames geven jullie de kans om deze formules verder te optimaliseren zodat ieder nog meer zijn gading vindt.

 

> Klik hier voor het reglement

Deze partners helpen jullie alvast naast de course: