Herfstcompetitie – Dag 3

HERFSTCOMPETITIE 2019 – SENIOREN

 

Derde speeldag  op 5 november.

 

Derde speeldag en derde variante in de beoordeling van hole 3 en hole 15….

Bij de eerste ronde op 22 oktober had de greenkeeper hole 3 in wintergreen gezet.De club besliste dan maar voor hole 3 iedereen forfaitair 2 punten toe te kennen.  De hole moest zelfs niet gespeeld worden.

Bij de tweede ronde op 29 oktober, was ook hole 15 op wintergreen gezet en  werd beslist voor beide holes 2 punten toe te kennen, nog steeds zonder verplichting die holes te spelen.  Inmiddels was gebleken dat het sluiten van de greens op hole 3 en 15 geen tijdelijke zaak was, en dus werd voor deze derde ronde de regel aangepast : alle holes moeten gespeeld worden  en iedere krijgt de score die hij verdient.  Dit geldt eveneens voor het  verdere verloop van de competitie.

 

 

Bij bewolkt, maar droog golfweer hadden 45 senioren een reservatie genomen.  Tot ontgoocheling van enkelen onder ons, werden buggies  niet toegelaten, en bleef het plezier voor hen beperkt tot enkele holes.   Twintig wedstrijdkaarten kwamen binnen met als beste scores voor de dames Myrjam Mols met 34 punten en bij de heren Jan Claessens met 33.

 

De tabel met resultaten zit onder deze  link : Download

Ook voor de volgende dinsdagen kun je startuur reserveren via I-Golf.

Tot volgende dinsdag 12 november!