Belfius Corporate Banking


Dirk, wat was voor jou de hoofdreden om toe te treden tot het B2B-Netwerk?

In de eerste plaats ben ik lid van het B2B netwerk omdat het een ideaal platform is om ondernemers uit de regio te ontmoeten, maar ook om golfende ondernemers uit te nodigen naar de businessclub. In de tweede plaats is mijn passie voor de golfsport zo groot dat het moeilijk is om niet deel te nemen. Het is dus een echt 1 + 1 = 2 verhaal voor mij. Netwerk en golfen!

Is golf voor jou een meerwaarde bij het zaken doen?

Ik ken geen betere sport waarbij je sporten en zakendoen kan combineren. Na een dag te hebben doorgebracht op de golfbaan met een klant, ken je de klant door en door. Tegen de tijd dat je afslaat op hole 19 heb je zeker een aantal businessopportuniteiten besproken die je kan meenemen naar kantoor. Business en golf is een absolute meer(fun)waarde.

Wat zou je graag nog willen bereiken, als ondernemer en als golfer?

“The road to success is always under construction”. Zowel voor de business als voor het golf blijf ik zeer gedreven doorwerken om het maximum te kunnen bereiken en het potentieel te bereiken dat er mogelijks inzit.

Kan je tot slot nog wat meer vertellen over Belfius Corporate Banking, voor zover dat nodig is natuurlijk?

Belfius Corporate Banking helpt bedrijven te groeien. Wij werken samen met ondernemers om hun dromen en groeiplannen te realiseren. Als bankier werk ik voor het segment Mid-Corp in onze regio. Dit zijn groeibedrijven met een omzet tussen 10 miljoen en 300 miljoen EUR omzet. Wij helpen bedrijven in hun dagelijkse uitdagingen gaande van investeringen, overnames, internationale handel, working capital, innovatie en zelfs het beheer van het privé-vermogen van de ondernemer.

 

Belfius Corporate Banking
Dirk Daems
Karel Rogierplein 11
1210 Brussel

dirk.dd.daems@belfius.be
+32 477 63 02 59Go Back